Tanssimatka Tallinnaan 22-24.5. PERUTTU.

MATKA TALLINNAAN PERUTTU.

Tanssimatka Tallinnaan

Hyvä lilalainen, lähde mukaan Pohjolan Matkan järjestämälle tanssimatkalle Tallinnaan 22-24.5.2022.

Bussikuljetus lähtee Joensuusta 22.5 klo 8.25 Taidemuseon matkailupysäkki, linja-autoasema klo 8.30. Voit lähteä myös Pohjolan Matkan varikolta klo 8.00, minne voi jättää halutessaan henkilöauton matkan ajaksi. Varikko on Kuurnan kadulla Joensuussa.

Bussireitti kulkee Kiteen-Imatran ja Lappeenrannan kautta. Silja Europe lähtee Helsingistä klo 18.30 ja saapumisaika Tallinnaan on 23.5 klo 8. Eka yö ollaan siis laivalla, jossa on normaalia  viihdetarjontaa.

Tallinnassa majoitus standard-luokan huoneissa hotelli Virussa, jossa illalla tanssitaan Kari Hirvosen tarjoamaan tahtiin.

Lähtö Tallinnasta 24.5 Europa-laivalla klo 12.30, laiva saapuu Helsinkiin klo 16, saapuminen Joensuuhun puolen yön aikaan.

Passi tai poliisin myöntämä henkilökortti tarvitaan, myös matkavakuutus on hyvin suositeltava, mm. nykyisten matkaehtojen mukaan peruutuskulut ovat samat riippumatta peruutuksen syystä.

Ilmoittautumisia otetaan saleilla sekä voit ilmoittaa osallistumisesi myös Eerolle p.040 358 6051 tai sähköpostilla eero.mononen@hotmail.com . Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 22.4.2022. Matkan hinta on 159 €/ henkilö 2 h huoneissa, jos saadaan min. 10 lähtijää, 151€/h. Jos maksamme matkan yhteislaskulla, voimme säästää hieman laskutuskuluista.

Matkanjärjestäjän ohjeen mukaan varsinaisia koronarajoituksia ei ole tällä hetkellä voimassa, mutta koronarokotustodistus on syytä ottaa mukaan, koska sitä voidaan kysyä pistokoeluontoisesti satamassa.

Lisätietoja matkasta saa Pohjolan Matkan sivuilta linkistä: https://pohjolanmatka.fi/matkapaketit/erikoismatkat/ Nyt olisi mahdollisuus päästä vähän irroittelemaan pitkän koronakurimuksen jälkeen.

 Lämpimästi tervetuloa mukaan tanssimatkalle Tallinnaan.